Mindent a beöntésről

Legyen szakértője a beöntésnek letölthető elektronikus kiadványunkkal!

Minden tudnivaló, ami a beöntés elvégzéséhez kell. Elektronikus kiadványunkban részletesen tárgyaljuk, hogy milyen anyaggal, milyen eszközzel és pontosan hogyan adhat magának beöntést. Hasznos tanácsokat adunk arra vonatkozóan is, hogyan végezheti el kellemetlenség nélkül a műveletet.

Ezt tartalmazza a beöntés e-könyv

Mit ígér Önnek az e-book?

Átfogó, naprakészt tudást a beöntésekről. Magabiztosan fogja tudni elvégezni a beöntést, hiszen tisztában lesz az alapelvekkel, a művelet lépéseivel és az elővigyázatossági tudnivalókkal is. Segítünk megérteni a különböző beöntőeszközök működését, és tanácsokat adunk a leginkább megfelelő kiválasztásához. Ez a tudáscsomag Magyarországon egyedülállónak mondható, mindet megtettünk azért, hogy az összes elérhető információt belesűrítsük, és közérthető formában adjuk át Önnek.

beöntés e-könyv

Az e-könyv ára

1990 Ft
Megveszem
Teljes pénzvisszafizetési garancia a beöntés e-könyvre

Pénzvisszafizetési garancia

Ha megvásárolja a Mindent a beöntésről e-bookot, és úgy érzi, hogy nem érte meg az árát, a teljes összeget visszafizetjük Önnek. Úgy gondoljuk, hogy a lehető legátfogóbb, legtömörebb módon szedtük össze a beöntéssel kapcsolatos tudnivalókat, és őszintén bízunk benne, hogy ezt Ön is így fogja érezni.

A vásárlás menete

Megrendeli

Töltse ki megrendelő űrlapunkat.

Díjbekérőt küldünk

E-mailben elküldjük a díjbekérőt, fizetni átutalással tud.

Küldjük az e-bookot

E-mailben elküldjük Önnek a letöltési hivatkozást, a kiadványt lementheti számítógépére vagy telefonjára.