A legjobb aranyér kúpot keresi?

A legjobb kúp megtalálása, ha aranyere van

Összegyűjtöttük Önnek a tudnivalókat az aranyér kúpokkal kapcsolatban.

Találja meg az Ön állapotához legjobban megfelelő kúpot!

A kúpokat belső aranyér kezelésére alkalmazzák. Ha nem biztos benne, milyen fajtájú aranyere van, mindenképp keressen fel proktológus szakorvost, illetve tájékozódjon hivatkozott oldalunkon! Az aranyér kezelésére használt végbélkúpok előnye, hogy pontosan annyi hatóanyagot tartalmaznak, amennyi a helyi hatás kialakulásához szükséges, így megkímélik a májat és a szervezet egészét a felesleges gyógyszerhatóanyagoktól.

Általános gyógyszerészi tapasztalat, hogy a legjobb kúp, mindenkinek más készítményt jelent, mivel a gyógyszerek páciensenként (és állapotonként) eltérő hatással bírnak. Bizonyos szerek csak a betegség bizonyos típusai és stádiumai esetén lesznek hatásosak. Mindenkinek azt javasoljuk, hogy tegyen próbát többféle kúppal és kenőccsel is, és találja meg a saját maga számára leghatásosabb készítményt! Fontos, hogy ha az orvos másképp nem rendeli, egyszerre csak egyféle kúpot alkalmazzunk, az előírásoknak megfelelő dózisban és ideig. Ha nem tartjuk be precízen az előírt adagolást és kezelési időt, valószínűleg nem fogjuk elérni a kívánt javulást.

A patikában kapható aranyér kúpok (betűrendben)

Lehet, hogy nem is a kúp a legjobb Önnek?

Fontos tudni, hogy a kúp a végbélben 2-3 cm magasan kezdi el kifejteni hatását, így használata csak belső aranyér esetében indokolt. Ha nem biztos benne, milyen típusú aranyere van, keressen fel szakorvost, proktológus keresőnket itt találja. A kúpnak kiváló alternatívája lehet a kenőcs is, mivel a legtöbb aranyérkenőcs rendelkezik úgynevezett applikátorral, amely egy rövid cső, és a segítségével a gyógyszert közvetlenül a végbélbe adagolhatjuk. Ez azt jelenti, hogy a kúppal közel azonos helyi hatást érhetünk el velük. Jól bevált módszer az is, ha reggel és napközben kenőcsöt, este pedig kúpot alkalmaz.

Nézzen szét az Aranyér Webshopban »

Vásároljon speciális eszközöket az aranyér kezeléséhez, kattintson a képre a belépéshez!

Eszközök az aranyér kezeléséhez
Járuljon hozzá véleményével a tartalom fejlesztéséhez!

Hasznos volt Önnek ez az oldal?

IGEN
NEM

Visszajelzése fontos nekünk.
Ön szerint milyen módon fejleszthetnénk a tartalmat?

ELKÜLD

Köszönjük a visszajelzést!

Böngéssze facebook oldalunkat:

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Gyógyszeres terápiát megkezdeni csak orvosi, szakorvosi vizsgálatot követően szabad! Az oldalon felsorolt gyógyszerek sorrendjét betűrendben határoztuk meg, a lista nem tartalmazza az összes, forgalomban lévő készítményt. A fentiekben leírt gyógyszerek és terápiák egyes páciensre hatástalanok vagy károsak is lehetnek. A weboldal üzemeltetője a fentieket tájékoztató jellegűnek szánja, és kizárja felelősségét az alkalmazásuk következményeiért. Azt javasoljuk, hogy a weboldalunkon történő informálódás mellett orvos vagy gyógyszerész tanácsai alapján kezeltessék aranyerüket, hiszen az egyedi mérlegelés nélküli gyógykezelés számos kockázatot rejt.

Kapcsolódó témák

Végbélkúpok alkalmazása

A végbélkúpok használata

Részletesen bemutatjuk mi a menete a kúp alkalmazásának.

Sós ülődürdő aranyérre

Így vegyen sós ülőfürdőt

Hogyan és milyen fürdősóval célszerű ülőfürdőzni?

Aranyér ülőpárna

Ülőpárnák aranyérre

Szerezzen be egy jó párnát, és dolgozzon kényelemben!